TrustEuroCom

Amenajarea Locuintei


Amenajarea locuintei cu mobilier executat la comanda.


Mobilier de bucatarie realizat la comanda. Pentru a fi in ton cu stilul de amenajare al locuintei, dar si pentru a se integra perfect in spatiul disponibil, sa recurs la solutia mobilierului realizat la comanda, pe care il recomanda intr-o astfel de incapere. Spatiul a fost optimizat prin incorporarea electrocasnicelor in mobilier. De altfel, acestea au cromatica in ton cu cea a mobilei.In acest fel, a putut sa aleaga tipul de materiale, dar si cromatica potrivita pentru a-si contura decorul dorit.

 

In acest proiect sa optat pentru mobilier monocromatic, urmand sa obtina accentele de culoare cu ajutorul accesoriilor. De pilda, in zona de zi, pernutele, covorul, tablourile si draperiile sunt cele care anima atmosfera si ii confera personalitate. Trebuie precizat ca proprietarul si-a dorit sa obtina mai degraba contraste texturale (ceramica, aluminiu, sticla) decat cromatice.
 


Mobilarea apartamentului s-a facut in mare parte cu produse executate la comanda. Un exemplu ar fi corpurile de mobilier din living . Perdelele si draperiile fac parte din colectia Pierre Cardin si Imago. Pardoseala din parchet, precum si covorasele simple, rustice incalzesc atmosfera si ii dau un aer aparte.

 

 

 

 

 

 

Peretii au fost acoperiti cu tapet adus din Italia, ce contrasteaza placut cu mobilierul alb. Dormitorul a fost amenajat dupa aceleasi coordonate, dar, spre deosebire de zona de zi, in care sunt prezente usoare accente rustice, aici intalnim cateva elemente de inspiratie orientala. Este vorba despre cele doua palarii expuse pe peretele de langa pat si cateva corpuri de iluminat.

Baia pastreaza specificul stilului modern. Prin motivele sale, placile ceramice imita foarte bine tapetul. Deoarece bucatile de faianta se imbina perfect intre ele, imprimeul este desavarsit. Restul peretilor au fost finisati cu vopsea decorativa cu rezistenta crescuta la umiditate.


Lasati-ne un mesaj

Contacteaza-ne !

Va invitam sa intrati in contact cu unul din agentii nostrii :

  • user_white Neaga Catalin
  • speech_white Tel. 0733.885.666 / 0788.885.666
  • mail_white E-mail: catalin@trusteurocom.ro
  • twitter ComandaMobilier

Media

Mobilier Bucatarie

Suntem activi in retelele sociale :

Scroll to top