TrustEuroCom

Articole mobilier


Ce este HPL-ul

Definitia termenului HPL

(High Pressure Laminate).
Este un panou rigid, omogen, cu una sau doua fete decorative, fabricat prin presarea la temperatura inalta a unui numar mare de straturi din hartie kraft impregnate cu rasini fenolice.
Are o rezistenta mare la impact si umiditate.

Vizioneaza Ce este HPL-ul


Ce este PFL-ul

Definitia termenului PFL

sunt inițialele binecunoscute: plăci fibrolemnoase .Sunt folosite petru a proteja spatele corpurilor in vederea scaderii in greutate a acestora.
PFL-ul se comercializeaza in acelas format ca al PAL-ului si are grosimea de 3,8-4 mm. Culorile pot fi aceleasi ca la PAL


Ce este PAL-ul

Definitia termenului PAL

– acronimul sintagmei de la Placi Aglomerate de Lemn. Acest material de constructii si de realizare a mobilei a fost realizat in anii 30 ca raspuns la nevoile cerinta crescuta a pietei de constructii.
Palul este un material tri-strat pe baza de lemn obtinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, utilizand rasini sintetice ca agent de legatura. Stratul interior consta din particule grosiere, in timp ce straturile exterioare sunt

Vizioneaza Ce este PAL-ul


Ce este MDF-ul

Definitia termenului MDF

– Abrevierea pentru medium density fiberboard(fibra de densitate medie), MDF-ul este realizat din mai multe tipuri de fibre de lemn lipite in conditii de caldura si inalta presiune. MDF-ul este un material ce se preteaza foarte bine la frezare putandu-se obtine o gama variata de forme si profile in relief.Devenind un standard pentru calitate MDF-ul capata variatiuni de culoare si forme fara limite.Incepand de la MDF infoliat termic pana la cel vopsit in camp electrostatic, vorbim de clasa dar si de pret.
MDF-ul poate fi brut, melaminat, vopsit , infoliat si furniruit cel din urma putand sa imite cu brio mobila din lemn masiv.


Mic dictionar de termeni utili

Trust Eurocom va pune la dispozitie o lista de termeni tehnici folositi in domeniul mobilei la comanda.
Dictionar terminologie
Va prezentem o mica colectie de termeni utili :

Vizioneaza Mic dictionar de termeni utili


Greseli de evitat in decorare

Nu este un lucru simplu, decorarea unei locuinte atunci cand folositi mobilier executat la comanda, depinzand de buna armonizare a mai multor aspecte. Daca dam gres , timpul si costurile aferente corectarii nu sunt deloc neglijabile. Pentru a fi siguri ca proiectul decorativ va fi reusit si viabil, iata de ce trebuie sa tineti cont.

1.Nu hotarati culoare vopsitoriei inainte alegerea covorului si a accesoriilor textile. In caz contrar va veti pune serios nervii la incercare, cautand tapiterii si textile asortate Indicat este ca mai intai sa cumparati elementele de mobilier mari, draperiile si covoarele, iar apoi sa alegeti vopseaua care sa le puna in valoare.Nu uitati ca rolul vopsitoriei este de a omogeniza decorul.

Vizioneaza Greseli de evitat in decorare


Amenajarea Locuintei

Amenajarea locuintei cu mobilier executat la comanda.


Mobilier de bucatarie realizat la comanda. Pentru a fi in ton cu stilul de amenajare al locuintei, dar si pentru a se integra perfect in spatiul disponibil, sa recurs la solutia mobilierului realizat la comanda, pe care il recomanda intr-o astfel de incapere. Spatiul a fost optimizat prin incorporarea electrocasnicelor in mobilier. De altfel, acestea au cromatica in ton cu cea a mobilei.In acest fel, a putut sa aleaga tipul de materiale, dar si cromatica potrivita pentru a-si contura decorul dorit.

Vizioneaza Amenajarea Locuintei


Electronice pentru bucatarii

Avand un design revolutionar sistemul modular EVOline® Port a fost gandit nu numai pentru aspectul sau ci si pentru functionalitatea pe care o ofera utilizatorului. Fie ca este vorba de mobila de birou sau mobila de bucatarie, sistemul EVOline® se incadreaza perfect.

Vizioneaza Electronice pentru bucatarii


Diverse accesorii

Mobila la comanda este intotdeuna alegerea perfecta cand este vorba de mobila de bucatarie.Pentru un confort marit si o functionalitate ireprosabila avem nevoie de accesorii.Accesorii indispensabile pentru mobilierul de bucatarie.

Vizioneaza Diverse accesorii


Profile de aluminiu

Pentru a veni in intampinarea mobilei de clasa aducem in atentie, accesorii care dau un plus pentru mobila la comanda.Profil din aluminiu pentru blat de 40 mm, Colt exterior pentru profilul de blat de 40 mm, Colt interior pentru profilul cant-blat de 60 mm, Colt exterior pentru profil cant-blat de 60 mm

Vizioneaza Profile de aluminiu

Contacteaza-ne !

Va invitam sa intrati in contact cu unul din agentii nostrii :

  • user_white Neaga Catalin
  • speech_white Tel. 0733.885.666 / 0788.885.666
  • mail_white E-mail: catalin@trusteurocom.ro
  • twitter ComandaMobilier

Media

Mobilier Bucatarie

Suntem activi in retelele sociale :

Scroll to top