TrustEuroCom

Greseli de evitat in decorare


Nu este un lucru simplu, decorarea unei locuinte atunci cand folositi mobilier executat la comanda, depinzand de buna armonizare a mai multor aspecte. Daca dam gres , timpul si costurile aferente corectarii nu sunt deloc neglijabile. Pentru a fi siguri ca proiectul decorativ va fi reusit si viabil, iata de ce trebuie sa tineti cont.

1.Nu hotarati culoare vopsitoriei inainte alegerea covorului si a accesoriilor textile. In caz contrar va veti pune serios nervii la incercare, cautand tapiterii si textile asortate Indicat este ca mai intai sa cumparati elementele de mobilier mari, draperiile si covoarele, iar apoi sa alegeti vopseaua care sa le puna in valoare.Nu uitati ca rolul vopsitoriei este de a omogeniza decorul.

2. Nu alegeti culori prea pale.Trebuie sa stiti ca nuanta peretilor va parea cu atat mai profunda , cu catva fi aplicatape o suprafata mai mica si invers. De exemplu, daca doriti sa vopsiti in aceeasi culoare holul si livingul, aveti grija ca nuanta din spatiu mai mare sa fie usor mai inchisa decat cea pt hol.Astfel culoarea din zona de zi va fi prea pala, inexpresiva.

3. Tavanul alb nu este o regula Poate functiona foarte bine in interioarele moderne, alaturi de pereti in tonuri pastel. Dar tavanul poate avea si multe alte culori-ivoriu, galben pal, roz, bleu-, creand un efect mai interesant decat albul. In plus, nu intuneca si nici nu apropie plafonul.

4.Atentie la dimensiunea covoarelor! Este adevarat ca preferinta actuala se indreapta catre covoarele mici, care puncteaza spatiu. Dar penru a unifica decorul, trebuie sa folositi cel putin doua astfel de piese intr-o camera, delimitand eventual doua zone functionale ale spatiului. Astfel, un covor de mici dimensiuni nu va reusi sa devina punct de interes si va parea stingher. Daca veti alege un singur covor , in stil clasic, aveti grija ca el sa acopere o suprafata mare , lasand un spatiu de 30-40 cm pana la marginea peretilor.


Lasati-ne un mesaj

Contacteaza-ne !

Va invitam sa intrati in contact cu unul din agentii nostrii :

  • user_white Neaga Catalin
  • speech_white Tel. 0733.885.666 / 0788.885.666
  • mail_white E-mail: catalin@trusteurocom.ro
  • twitter ComandaMobilier

Media

Mobilier Bucatarie

Suntem activi in retelele sociale :

Scroll to top