TrustEuroCom

Intrebari frecvente


Cine este trusteurocom.ro ?

Titlul trusteurocom.ro este brandul sub al carui nume activeaza societatea comerciala Trust Eurocom S.r.l , societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului J40/6266/2006

Care este obiectul de acctivitate al societatii ?

Realizarea la comanda a oricarui tip de mobilier din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta, furnizarea transportului si a montajului, precum si a accesoriilor mobilierului.

Cum plasez o comanda ?

Scopul paginii de internet trusteurocom.ro este exclusiv acela de a va familiariza cu produsele de mobilier pe care le putem executa la comanda, acestea nu se afla pe stoc.
Odata ce ati ales un model prezentat pe site si vreti sa-l comandati, ne puteti contacta prin formularul de comanda de pe site, telefonic sau prin e-mail. Informatiile minime necesare lansarii comenzii sunt : adresa dumneavoastra si un nr. de telefon la care puteti fi contactat(a). Daca aveti o schita a mobilei, adaptata nevoilor locuintei dumneavoastra trimiteti un e-mail cu urmatoarele informatii: lungime, latime si adancime, precum si adresa dumneavoastra si un numar de telefon la care puteti fi contactat(a).
In urma comenzii procesate de noi, veti primi o oferta de pret. Urmatorul pas este programarea unei intrevederi cu unul din specialistii nostri pentru a stabili masuratorile finale si a incheia contractul. In cazul in care dimensiunile necesare pentru mobilier le veti stabili dumneavoastra, noi nu vom fi raspunzatori daca produsul realizat nu se va potrivi in spatiul dorit a fi mobilat. Dupa incheierea contractului si achitarea avansului, realizarea mobilierului va dura aproximativ 10-15 zile.

Care este valoarea avansului ce trebuie achitat ,cum se plateste ?

Plata unei comenzi se va efectua in 2 transe: 50% avans la semnarea comenzii ferme, si 50% cu o zi inainte de livrare. Plata se poate face cu numerar, ordin de plata sau transfer bancar in contul societatii.

Este inclus montajul si transportul ?

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Bucuresti si zonele din jurul acestuia. Pentru alte localitati, transportul este contra cost . Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care Trust Eurocom are contract, iar produsele sunt livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul.

Cit timp dureaza montajul mobilierului ?

Bucatariile, mobilierul de living si dormitor, se monteaza tipic in 12 ore. Blatul bucatariei se fixeaza, dupa care instalatorii dumneavoastra vor face legaturile la apa, gaz, curent si vor silicona zona de contact intre chiuveta, plita si blat.


Contacteaza-ne !

Va invitam sa intrati in contact cu unul din agentii nostrii :

  • user_white Neaga Catalin
  • speech_white Tel. 0733.885.666 / 0788.885.666
  • mail_white E-mail: catalin@trusteurocom.ro
  • twitter ComandaMobilier

Media

Mobilier Bucatarie

Suntem activi in retelele sociale :

Scroll to top