TrustEuroCom

Mobilier pentru Birou


Mobilier pentru spatii de birouri executat la comanda

Mobila de birou trebuie sa fie proiectata tinand cont de specificul activitatii prestate, astfel incat sa ajute, nu sa impiedice prin inaccesibilitate, devenind enervanta. Utilitatile trebuie armonizate si functional asezate, sertarele si bibliorafturile usor de accesat, dulapurile la indemina si usor de manevrat. Exigentele tot mai crescute ale societatii ne solicita sa obtinem maximum de performanta, prin: eficacitate, rentabilitate si exprimarea valorilor.

Un design de birou bun scade costurile investitiilor si exploatarii prin scheme de birou flexibile, care economisesc spatiul, precum si prin procese de munca inteligente.
Configuratia biroului actioneaza asupra comportamentului si constiintei oamenilor: asupra motivatiei, angajamentului si creativitatii.
Biroul reflecta imaginea de sine a companiilor si identitatea lor, intr-o maniera concreta, spatiala, el exprima valorile companiei si continuturile marcilor.
Spatiile de birou si mediile de lucru bine organizate contribuie la succesul companiilor. Ele actioneaza asupra psihicului si a capacitatilor intelectuale ale oamenilor. Prin functionalitate, calitate si estetica ele imbunatatesc capacitatea si motivatia unei munci de calitate. Produsele noastre constituie spatii cu un astfel de efect.

Birourile devin un mediu de existenta atunci cand sunt orientate pe necesitatile oamenilor – atat individual, cat si in comunitate. Oamenii simt aprecierea si respectul, traiesc intr-un mediu care ii stimuleaza emotional. Calitatea intalnirilor si creativitatea sunt influentate pozitiv. Impreuna cu clientii si partenerii, TRUST EUROCOM organizeaza birouri ­remarcabile, conforme cu cerintele companiilor, unde oamenii pot munci bine si unde isi doresc sa munceasca.
Birourile devin puncte de cristalizare a culturii companiilor. Ele indeplinesc in egala masura criterii de eficacitate, rentabilitate si exprimare a valorilor. Ele poarta valorile companiilor si mesajele marcilor, reflecta identitatea in maniera concreta, spatiala. Astfel, biroul se constituie ca resursa economica si factor strategic al succesului.


Mobilier BirouriMobilier BirouriMobilier BirouriMobilier LocuintaMobilier BirouriMobilier LocuintaMobilier Birouristocare-documenteLasati-ne un mesaj

Contacteaza-ne !

Va invitam sa intrati in contact cu unul din agentii nostrii :

  • user_white Neaga Catalin
  • speech_white Tel. 0733.885.666 / 0788.885.666
  • mail_white E-mail: catalin@trusteurocom.ro
  • twitter ComandaMobilier

Media

Mobilier Bucatarie

Suntem activi in retelele sociale :

Scroll to top